Η περιοχή

Η νομός Πρέβεζας θεωρείται ένα από τα καλύτερα θέρετρα της Ελλάδας, αφού διαθέτει ατελείωτες και πεντακάθαρες παραλίες, αρχαιολογικά αξιοθέατα, γραφικά χωριουδάκια και έντονη νυχτερινή διασκέδαση. Είναι ένας από τους τέσσερις νομούς της Ηπείρου και μάλιστα συνορεύει με τους υπόλοιπους τρεις. Στη δυτική του πλευρά, ο νομός διαθέτει μερικές από τις ωραιότερες ελληνικές παραλίες, αφού βρέχεται από το Ιόνιο πέλαγος.

Η περιοχή έχει τακτική αεροπορική σύνδεση μέσω του αεροδρομίου του Ακτίου με την Αθήνα αλλά και πόλεις του εξωτερικού την καλοκαιρινή περίοδο, καθώς και οδική σύνδεση μέσω ΚΤΕΛ με τις άλλες πόλεις της Ηπείρου, την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και την Πάτρα.

Από τις σημαντικότερες παραλίες της περιοχής είναι αυτή της Λούτσας, που βρίσκεται στον οδικό άξονα Πρέβεζας - Πάργας. Η παραλία είναι κυριολεκτικά απέραντη με πολλά χιλιόμετρα μήκος και η θάλασσα εδώ είναι η γνωστή ανοιχτή θάλασσα του Ιονίου πελάγους.

Εδώ στην όμορφη ακρογιαλιά του Ιονίου, 30 μόλις μέτρα από την αμμώδη παραλία της Λούτσας, σας προσκαλούμε να περάσετε αξέχαστες διακοπές και να θαυμάστε την υπέροχη θέα και το καταπληκτικό ηλιοβασίλεμα από τα ενοικιαζόμενα δωμάτια «ΤΟ ΠΕΛΑΓΟΣ». Σας περιμένουμε…

 


Προβολή Ενοικιαζόμενα Δωμάτια Πέλαγος σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους